Cisterne za vodu – podzemni plasticni rezervoari

Plasticni rezervoari i kace Osecina sa ponosom isporučuje rezervoare posebno dizajnirane imajući na umu vodu za piće, gašenje požara i prikupljanje kišnice. Ove opcije podzemnih rezervoara za skladištenje su dostupne za komercijalne nekretnine ili udaljena područja koja se ne snabdevaju iz opštinskog vodovoda. Za ove populacije, kao i za svakoga ko je zabrinut za sigurnost vode, podzemni rezervoari za skladištenje vode predstavljaju idealna rešenja.

Hitne situacije protivpožarni rezervoari

Podzemni rezervoari za vodu pružaju bezbrižnost u slučaju nužde. Rezervoari za gašenje požara su neophodni u ruralnim oblastima gde nema pristupa opštinskom vodovodu. Vatrogasne jedinice se „priključuju“ na vodu koja se nalazi u podzemnom rezervoaru u slučaju nužde. Rezervoari za pitku vodu su takođe važni jer su ovi rezervoari dizajnirani da drže vodu koja će doći u kontakt sa ljudskim telom. Obe ove opcije podzemnog rezervoara su važne u slučaju vanredne situacije. U Beogradu, naš tim je nedavno isporučio rezervoar za protivpođarnu vodu od 30.000 litara za zaštitu od požara koji će služiti ovoj obrazovnoj ustanovi.

Podzemni rezervoari za kišnicu

Podzemni rezervoari za skladištenje vode se mogu koristiti rezervoari za prikupljanje kišnice koja bi se inače pretvorila u oticanje. Sakupljanjem ove vode i korišćenjem u svrhe koje nisu za piće, kao što su navodnjavanje i siva voda, mogućnost korišćenja besplatnog izvora vode koji bi inače otišao u otpad smanjuje uticaje na životnu sredinu. Ovo ne samo da ima koristi za životnu sredinu smanjenjem oticanja, već i olakšava teret obezbeđivanja izvora vode koji bi inače mogao biti skup.

Podzemne sisterne ukopane u zemlju

Pošto su postavljeni pod zemljom, rezervoari za skladištenje vode neće ugroziti pejzaž i mogu se instalirati za velike poslovne zgrade/organizacije bez ugrožavanja prostora. Podzemni rezervoari za skladištenje vode mogu se lako postaviti ispod zemlje, nudeći bezbrižnost. U srcu rekreativnog područja na Zlatiboru,  Plasticni rezervoari Osecina je instalirao rezervoar za vodu za piće pod zemljom. Ovo omogućava posetiocima pristup čistoj vodi, a da ne ometa veličanstven pogled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.