Krečenje i prirodni kamen za dekoraciju

Kako možemo da ulepšamo svoj enterijer? Bojama, boje ulepšavaju naš život. Izborom pravuh boja krecenjem stana možemo svoju svakodnevnicu ulepšati. Molerski radovi ne predstavljaju samo krečenje stana zbog zdravlja i dezinfekcije, krecenjem možete ukrasiti i promeniti izgled svog stana.

Završni radovi krečenje i dekoracija

Krecenje stana i dekoracija stana spada u završne radove i ako tu zabrljate možete onda upropastiti sve prethodne radobe na svojoj dekoraciji. Osim krecenja i izborom boja možete koristiti dekorativni kamen za sređivanje i ulepšavanje prostorija. Imate prirodni kamen koji se može koristiti kao kamen za fasade ili kamen za zidove. U izboru sa finim bojama i gletovanjem zidova možete vrlolepo da sredite svoj dom. Recimo da tri zida možete da okrečite, na jedan da stavite tapete, ili da ga ukrasite sa prirodnim kamenom.

Dobro gletovani i okrečeni zidovi sa pravom kombinacijom prirodnog kamena mogu oživeti i ukrasiti vaš poslovni prostor.

ZA krecenje možete da se angažujete sami, ali za kamen za zidove i fasade i lepljenje prirodnog kamena bilo bi najbolje da potražite majstora, ali majstora sa iskustvom. KOd krečenja izaberite nijense koje će vam ulepšati i razbiti monotoniju koju ste do sada imali, a svaka promen u stanu doneće nešto novo i popraviti vam raspoloženje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.