Plasticne septicke jame

Saveti za održavanje septičkog sistema koje treba da znate
Vaše septicke jame i sam septicki sistem  je skup i važan deo vašeg doma. Od vitalne je važnosti da se pravilno brinete za svoj septički sistem. Ispod je nekoliko saveta za održavanje septickih jama koji će vam pomoći da pravilno održavate svoj septički sistem.

Saveti za septicke jame

• Neka vaš septički sistem rutinski pumpa kod profesionalca. Ako ovo uradite, vaše septicka jama će biti zdrav i sačuvaće ga od skupih budućih kvarova.

• Preporučujemo vođenje evidencije kada se vaša septicka jma pumpa ili održava. Ovo će osigurati da svoj septički sistem održavate u vrhunskoj popravci.

• Uvek imajte na umu da vaše probleme sa septičkim sistemom pregleda kvalifikovani stručnjak kako bi se osiguralo pravilno popravljanje i održavanje.

• U svoje septicke jame ne stavljajte masnoće, masti, ulja, gorivo, papirne peškire, boje, talog kafe, ljuske jaja, kondome ili ženske higijenske proizvode.

• Ne stavljajte materijale preko vašeg septičkog sistema koji će sprečiti ulazak kiseonika u zemlju direktno iznad vašeg sistema. Najbolji materijal je trava. Ne preporučujemo beton, plastiku ili asfalt.

• Sredstva za čišćenje koja ulaze u vaš septički sistem mogu naneti pustoš dobrim bakterijama u njemu. Pokušajte da se uzdržite od ulivanja sredstava za čišćenje poda, sredstava za odvod, poliranja i voska u vaš septički sistem.

Ovo je samo nekoliko saveta za održavanje septičkog sistema. Sledeći ove savete, možete da sprečite skupe popravke na putu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.