UNAPREĐENO ČIŠĆENJE ZA VAŠ OBJEKAT

Izbijanje virusa će naterati ljude da se bore da zaštite sebe, svoje domove i preduzeća od potencijalne kontaminacije. Veoma štetan virus ima sposobnost da brzo stekne reputaciju kao posebno podmukao. Može da preživi na površinama do nedelju dana, a ljudi zaraženi virusom ne pokazuju simptome do otprilike dve nedelje nakon infekcije, što otežava praćenje i zadržavanje.

U kompaniji Clean Tidy za ciscenje, bezbednost članova našeg tima, naših klijenata i javnosti je uvek od primarnog značaja u svemu što radimo. U svetlu tečne situacije u vezi sa pandemijom, Progresivno čišćenje ostaje budno u praćenju najsavremenijih protokola o bezbednosti, kontroli infekcija i čišćenja koje preporučuju svetski stručnjaci, uključujući Centre za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), Svetsko zdravlje. Organizacija (SZO) i Uprava za bezbednost i zdravlje na radu (OSHA).

Izbijanje bolesti je izuzetno ozbiljna situacija i razumemo da su zdravlje i bezbednost vas, vaše porodice i zaposlenih u opasnosti.

NUDIMO UNAPREĐENE OPCIJE ČIŠĆENJA Izvan OBJEGA NAŠIH PROGRAMA GENERALNOG ČIŠĆENJA

Iako je prevencija ključna za širenje bilo kog virusa, postoje poboljšane usluge koje možemo da pružimo osim generalnog čišćenja kao deo vaše redovne usluge čišćenja ulaza u zgrade, često korišćenih površina, površina koje su osetljive na dodir korišćenjem poboljšanih metoda čišćenja, dezinfekcionih sredstava i češćeg čišćenja. .

Poboljšane metode čišćenja i dezinfekciona sredstva. Prelazak sa višenamenskih ili opštih sredstava za čišćenje na sredstva za dezinfekciju registrovana u EPA će pomoći u sprečavanju širenja patogena uz poštovanje strogih procedura dezinfekcije za sve usluge visoke tačke dodira u objektu. Naši programi opšteg čišćenja već uključuju upotrebu dezinfekcionih sredstava za usluge visokog dodira u toaletima.
Povećanje frekvencije čišćenja. Povećana učestalost čišćenja dezinfekcionim sredstvima u oblastima sa velikim prometom je dodatna mera koju možete preduzeti kako biste zaštitili svoj objekat i stanare. Clean Tidyće se udružiti sa vama kako biste razumeli obrasce saobraćaja i nivoe popunjenosti kako biste odredili vaše specifične potrebe.
ČUVAJTE VIRUSE NApolju
Izbijanje bolesti je izuzetno ozbiljna situacija i razumemo da su zdravlje i bezbednost vas, vaše porodice i zaposlenih u opasnosti. Ako želite ponudu za usluge generalnog čišćenja, plus poboljšane usluge van standardnog obima posla, kao što je češće čišćenje površina sa velikim prometom, kontaktirajte nas danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.